Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik kon mijn goal tegen Barcelona niet vieren, het kwam niet in mij op'

Laatste update:

"Het kwam niet in mij op", zo verzekerde El Haddadi. "Ik dacht er niet aan. Ik had simpelweg geen reden om het te vieren. Ik ben in La Masia opgeleid. Barcelona heeft mij alles gegeven, ze hebben voor me gezorgd. Ik kon mijn doelpunt gewoon niet vieren."

El Haddadi vond het wel jammer dat Barcelona met drie punten vertrok, dankzij een rake strafschop van Lionel Messi in de extra tijd. "Een gelijkspel was terecht geweest. We hebben een geweldige teamprestatie geleverd, maar zo is voetbal soms." El Haddadi speelt op huurbasis voor Valencia, dat een optie tot koop van twaalf miljoen euro heeft.

Neymar Jr. krijgt een flesje water op zijn hoofd, Luis Suarez gaat vervolgens liggen en Leo Messi is WOEDEND op de fans van Valencia CF! Wat een moment in Mestalla!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 22 oktober 2016

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties