Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik kon naar Liverpool en begreep niet waarom ik niet weg mocht'

Laatste update:

"Ik heb met PSV ooit in de Champions League gespeeld en dat was iets speciaals. Iedere voetballer wil op dat toneel actief zijn", zegt de linkspoot in gesprek met Sovsport. Hij staat in de belangstelling van onder meer Internazionale en Lazio. Laatstgenoemde club deed in de wintermaanden ook al een poging om de flankspeler over te nemen. De voorkeur van Dzsudzsák gaat overigens uit naar de Primera División, zo vertelt hij in het interview.

"Iedereen droomt er toch van om voor Real Madrid te voetballen, niet? Ik had vroeger een poster van Ronaldo aan de muur van mijn slaapkamer hangen, van de echte Ronaldo. Maar dat zijn allemaal dromen. Ik denk liever in doelen. Met mijn transfer naar PSV kwam mijn eerste doel uit en dat was slagen buiten Hongarije. Ik had nooit durven dromen dat ik op een dag de aanvoerder van de beste ploeg in Nederland zou zijn."

"Ik had ook nooit gedacht dat een club zo veel geld voor mij zou betalen. Dat heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven", doelt Dzsudzsák op het transferbedrag van veertien miljoen euro dat Anzhi Makhachkala in de zomer van 2011 op tafel legde. Twee jaar geleden kon Dzsudzsák nog naar Liverpool, maar Dynamo blokkeerde een transfer: "Ik was teleurgesteld. Ik kon naar een topclub en begreep niet waarom ik niet weg mocht. Liverpool staat niet iedere dag voor je op de stoep."

Denk jij dat Balázs Dzsudzsák zijn contract bij Dynamo Moskou gaat verlengen?

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
2
Kemper spot met ongelukkige Roda-doelman: 'Hij zat een avondje in het casino'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties