Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik kon naar Rusland en China, maar die clubs heeft hij meteen afgewezen'

Laatste update:

"Naast het spel snel verplaatsen, is het tijd om egoïstischer te worden en meer te scoren. Ik schiet vaak niet zelf, omdat ik aan het team denk. Dat moet eruit. Ik mik niet op een aantal, want dan ga ik misschien forceren. Dit onderdeel moet gewoon beter om mijn spel op de next level te krijgen", oordeelt Thomas in gesprek met het Algemeen Dagblad. Het gebrek aan doelpunten zou voor clubs een reden kunnen zijn om de belangstelling voor Thomas uiteindelijk toch niet te concretiseren.

"Dat zou kunnen. Clubs kijken misschien eerst naar rendement, omdat ze misschien een middenvelder willen die vijf tot tien goals meebrengt. Ze kijken niet meteen naar het aantal intercepties of de passzuiverheid. Misschien schakelen ze daarom door." Thomas wilde per se dat zijn zaakwaarnemer alleen moest bellen als hij ergens kon tekenen. Een telefoontje bleef uit. "Hij appt wel hoe het gaat en zo, maar verder niet. Hij weet welke clubs ik zie zitten. Ik kon naar Rusland en China, maar die clubs heeft hij meteen afgewezen. Als ik een stap maak, is dat niet voor geld. Ik maak alleen een transfer voor het voetbal."

Thomas weet niet of PEC een te hoge vraagprijs hanteert na de contractverlenging van vorig jaar, tot medio 2019. "Ik heb nog een contract voor één jaar, dus clubs willen niet te veel betalen. Dat snap ik wel. PEC heeft het recht om een mooie som aan mij te verdienen. Dat wil ik zelf ook, na alles wat ze bij PEC voor me gedaan hebben. Als het niet zover komt, is dat ongelukkig voor iedereen."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties