Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik kon net als Messi en Ronaldo worden, ik had er gewoon geen zin in'

Laatste update:

"Ik had net zo goed kunnen worden als Messi en Ronaldo. Ik had er gewoon geen zin in", zegt de oud-middenvelder van onder meer Ajax, Real Madrid en Internazionale. "Ik genoot van het leven. Misschien dronk ik hier en daar een glaasje wijn. Leo en Cristiano zijn anders. Ze hebben veel opgeofferd. Het is verder prima voor mij. Mijn carrière was nog steeds geweldig."

Wat als Messi en Ronaldo straks stoppen met voetbal? / VZ Documentaire

Sneijder volgt de ontwikkelingen bij Inter nog altijd met veel belangstelling. De voormalig spelmaker ziet in Christian Eriksen een toekomstig leider van de Italiaanse topclub. "Antonio Conte heeft een grote selectie en met Eriksen in zijn ploeg kan hij een kwaliteitsslag maken. Christian heeft het goed gedaan bij Ajax en Tottenham Hotspur. Nu moet hij zich laten zien in Italie. Met zijn kwaliteiten kan hij met gemak een van de leiders van de groep worden."

De oud-voetballer hoopt dat aanvaller Lautaro Martínez, die in de belangstelling staat van Barcelona, nog even bij Inter blijft. "Hij is erg goed, maar moet nog even in Italië blijven. Hij kan een van de beste voetballers worden, maar eerst moet hij nog wat winnen met Inter. Uiteindelijk kan hij natuurlijk wel voor Barcelona uitkomen als hij dat wil. Ik had alleen liever de stap naar Real gezet", lacht Sneijder.

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
17
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties