Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik koos voor Ajax, maar Bayern, Arsenal en City wilden mij ook op stage'

Laatste update:

"Ik ben naar Chelsea geweest en dacht eigenlijk direct: 'daar ga ik heen'. Het was geweldig, dus waarom zou ik verder kijken? Toch ben ik op de aanbieding van Ajax ingegaan om een week stage te lopen", vertelt Cerny in gesprek met 1900 Magazine. De aanvaller kreeg bij Ajax een nóg beter gevoel. "Iedereen gaf me een hand. Van de fysiotherapeut tot mijn medespelers. Dat voelde direct als thuis", erkent hij.

Cerny ging nog een paar keer naar De Toekomst om mee te doen aan toernooien en hakte daarna de knoop door. "Op mijn vijftiende wilde ik een keuze maken. Ben ik nog even langs geweest bij Juventus en Hamburger SV. Het is Ajax geworden terwijl Bayern München, Arsenal en Manchester City me ook nog een keer stage wilden laten lopen. Ik ben niet meer gegaan." Cerny, achttien jaar, debuteerde aan het begin van het seizoen in de hoofdmacht van Frank de Boer en staat inmiddels op negen optredens.

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
1
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties