Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik kreeg een appje: 'Overmars heeft de creditcard aan Ten Hag gegeven''

Laatste update:

Verweij wist donderdag te melden dat Haller in een privévliegtuig is afgereisd naar Amsterdam om de transfer af te ronden. Volgens de Ajax-watcher is er met de transfer een bedrag van 20 miljoen euro gemoeid, in tegenstelling tot de 25 miljoen die eerder door het Franse L'Équipe werd gemeld. "Ajax heeft kantoorpersoneel moeten ontslaan. Dan kun je niet met een aankoop van 25 miljoen euro op de proppen komen zoals L'Equipe gisteren meldde. Het is 20 miljoen en dat bedrag wordt uitgesmeerd over meerdere jaren", aldus Verweij.

Haller is sinds de aanstelling van Ten Hag als trainer van Ajax de vierde speler met een connectie met de oefenmeester die naar de hoofdstad wordt gehaald. "Ik kreeg vanochtend een appje: 'Overmars heeft de creditcard van de zaak aan Ten Hag gegeven'. Daar lijkt het wel op. Promes heeft onder Ten Hag gewerkt, Klaiber, Labyad en nu Haller", somt Verweij op. "Dat is riskant voor een grote club, want een trainer is een passant. Ook al doe je het zo goed als Ten Hag tot dusver. Er komt een moment dat hij weggaat. Dan is de vraag wat een volgende trainer in deze spelers ziet. Je kunt ook zeggen: wat heeft Ajax nog aan zijn scouting als je continu spelers uit de koker van Ten Hag en Overmars haalt."

Verweij denkt niet dat Ajax over één nacht ijs is gegaan bij de komst van Haller. "Er valt veel voor te zeggen om het te doen of niet te doen. Het lijkt een paniekaankoop, maar ik denk dat hier heel goed over nagedacht is. Ajax heeft veel geblesseerde spitsen en wilde afgelopen zomer al een nieuwe spits." Dat Ajax nu is uitgekomen bij de voormalig spits van FC Utrecht, is volgens Verweij geen toeval. "Dat ze bij Haller uit zijn gekomen is gezien zijn verleden met Ten Hag wel logisch. Hij is onder Ten Hag uitgegroeid als doelpuntenmachine, nadat hij binnenkwam van Auxerre als nobody."

Mocht Ajax aanstaande zondag al over Haller willen beschikken, dan moet de club het komende etmaal doorpakken. "Dat wordt een race tegen de klok", blikt Verweij alvast vooruit op de kraker van zondag met PSV. "Volgens mij moet het papierwerk voor twaalf uur vrijdagmiddag in orde zijn. Maar het is nog interessanter of hij wel speelgerechtigd is in verband met de coronatests. Ik denk dat hij bij West Ham nog getest is. De kans bestaat dat Ajax zegt dat hij kan spelen als hij vrijdag negatief test, maar daar zal de KNVB zich ongetwijfeld ook nog over buigen."

Meer nieuws

Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
5
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
9
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties