Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik kreeg een whiplash van de getallen rond Haaland, ik viel zelfs flauw'

Laatste update:

Sammer kreeg dinsdagavond bij Amazon Prime de vraag of de deal tussen Manchester City en Haaland reeds beklonken is. "Dat weet ik niet, ik was namelijk volledig gefocust op deze wedstrijd (Manchester United - Atlético Madrid, red.)", zo luidde het antwoord. "Vandaag, gisteren en eergisteren heb ik er niets over gehoord. Maar wat ik wel weet is dat Manchester City achter hem aanzit. En wat betreft de getallen, daar kreeg ik een whiplash van. Ik ben zelfs flauwgevallen. Mijn vrouw heeft me overeind moeten helpen. Zover kan ik niet tellen, maar het schijnt allemaal mogelijk te zijn", aldus de voormalig verdediger van Dortmund en Duitsland.

Meer: Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?

Laporta is eerlijk naar Barça-fans met antwoord op vraag over Haaland

Het lijkt twijfelachtig of de sterspeler van Borussia Dortmund bij Barcelona zal tekenen.Lees artikel

Oud-aanvaller Mario Gomez, die de rol van presentator voor zijn rekening nam, zag een overgang van Haaland richting Manchester City al helemaal voor zich. "Ik kijk reikhalzend uit naar de combinatie Guardiola-Haaland, mocht het echt zover komen." Sammer was het roerend eens met Gomez. "Ze zullen elkaar alleen maar sterker maken. Want Pep, en ik heb hem drie jaar meegemaakt (als technisch directeur van Bayern München, red.), heeft een duidelijk idee over voetbal. Ik weet zeker dat Guardiola goed met spitsen kan omgaan. Maar hij zal zelf ook weer moeten leren van Haaland", aldus Sammer.

Dortmund houdt minstens 75 miljoen euro over aan de eventuele verkoop van Haaland, een bedrag dat als clausule is opgenomen in het tot medio 2024 lopende contract. De 21-jarige spits is reeds genoemd bij Barcelona, Real Madrid en dus ook Manchester City. Of het tot een deal met Barcelona komt is echter de vraag. Voorzitter Joan Laporta liet afgelopen weekeinde doorschemeren dat zijn club geen onverantwoorde risico's wenst te nemen om de komst van Haaland mogelijk te maken.

Denk jij dat Erling Braut Haaland in het spel van Manchester City past?

Meer nieuws

'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
5
Voormalig Feyenoorder Edgar Ié reageert op bizar gerucht over 'verwisseling'
2
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Lijnders kan na naderend vertrek bij Liverpool weer aan de slag als hoofdtrainer
8
Hulshoff stopt door Slot als assistent bij Oranje; Koeman vindt direct vervanger
20
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties