Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik krijg kritiek omdat ik een van de beste keepers ter wereld ben'

Laatste update:

Courtois zegt dat hij weinig meekrijgt van de kritiek in de media. "Ik lees de pers niet, ik luister alleen naar wat de coach of mijn teamgenoten zeggen", vertelt de 78-voudig international, die tevreden is over zijn prestaties de laatste tijd. "Ik twijfel niet aan mijn eigen kunnen. Ik maak me geen zorgen, ook omdat ik enkele goede reddingen heb gemaakt tegen Celta de Vigo, Sevilla en Atlético Madrid, en in andere wedstrijden. Ik haal een goed niveau."

Volgens Courtois is zijn vorm ook niet minder dan in het verleden. "Ik heb goede periodes gehad bij Atlético en Chelsea, maar hier in Madrid gaat het ook goed met me." De Belg is dan ook niet bang om zijn plek als eerste doelman van Real Madrid te verliezen. "Zinédine Zidane (de trainer, red.) heeft me gezegd dat ik zijn eerste keus blijf en dat ik gefocust moet blijven. Hij heeft altijd vertrouwen in me gehad."

Voor Courtois is het in deze fase extra belangrijk om vaak 'de nul' te houden. "Clean sheets zijn voor een keeper belangrijk, maar ik win liever met 4-3 dan dat ik met 0-0 gelijkspeel. Het is belangrijk om geen tegengoals te krijgen, want de media slaan ons direct om de oren met statistieken, zonder te kijken naar de manier waarop de goals vielen."

Is Thibault Courtois een goede eerste doelman voor Real Madrid?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties