Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik krijg nu voor het eerst met de druk van een topclub te maken'

Laatste update:

Maher gaf al toe dat hij minder heeft gebracht dat hij gehoopt had. "Ik krijg nu voor het eerst met de druk van een topclub te maken", legt de middenvelder uit aan het Algemeen Dagblad. "Het verwachtingspatroon is zó anders dan bij AZ. Maar uiteindelijk ga ik hier veel van leren. Ik denk dat het voor mijn toekomst alleen maar goed is wat er dit jaar allemaal gebeurt."

De twintigjarige Maher was in de zomer de duurste aankoop van de Nederlandse velden, maar heeft in het shirt van PSV nog weinig laten zien. Cocu kiest nu voor een middenveld met Stijn Schaars, Oscar Hiljemark en Ji-Sung Park en liet Maher zaterdag een kwartiertje meedoen. Het was zijn eerste wedstrijd sinds 2 februari.

-
Adam Maher gaat het nog maken bij PSV

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
20
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
6
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties