Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik krijg op mijn donder van Robin van Persie als ik een balletje breed geef'

Laatste update:

Kökçü vertelt aan ELF Voetbal dat hij altijd opkeek naar Van Persie, die bij Arsenal en Manchester United furore maakte. "Nu geeft hij me vaak tips. Dat ik altijd open moet staan, altijd vooruit moet denken, om me heen moet kijken. Ik krijg op mijn donder als ik een balletje breed of achteruit geef. Ik moet telkens aanspeelbaar zijn en mijn medespelers kunnen bedienen."

"Van Persie denkt met me mee. Maar ook de andere ervaren jongens, zoals Steven Berghuis, Jordy Clasie en Tonny Vilhena, proberen ons (jonge talenten, red.) te helpen", aldus de jongeling, die al wordt gelinkt met een vertrek uit De Kuip, waarbij onder meer Besiktas als bestemming wordt genoemd. Kökçü zit momenteel bij de Oranje Onder-19, maar kan ook nog altijd kiezen voor een interlandcarrière bij Turkije.

Kökçü zegt dat hij nog geen definitieve keuze heeft gemaakt. "Wat het wordt? Dat weet ik nog niet. Turkije heeft me wel benaderd. Maar dat gebeurde pas nadat ik door Nederland was opgeroepen. Niet alleen daarom kies ik voor Oranje. Bij Onder 19 staat er nu een prachtige lichting. Kwalitatief sterker dan Turkije. Een fijne bijkomstigheid is de gemakkelijkere combinatie. Ik hoef niet voor elke interland of trainingsstage in een vliegtuig te stappen."

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
23
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties