Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik laat mijn schoenen niet staan omdat de trainer ze niet mooi vindt'

Laatste update:

Het talent uit Delft heeft de komende twee weken corvee en moet de ballen op de training verzamelen. "Die corveediensten worden wel vaker op een ludieke manier aangewezen. Maar ik had dit als trainer misschien niet gedaan", zegt Visser in het Algemeen Dagblad. "Ik blijf gewoon op deze schoenen trainen. Ik laat ze niet in de kast staan omdat de trainer mijn schoenen niet mooi vindt."

Daarmee maakt Visser zich niet populair bij Steijn, die duidelijk geen fan is van de gekleurde voetbalschoenen. "Ik vind de roze voetbalschoenen afschuwelijk en dat weet Kevin nu ook, want die heeft twee weken weekdienst", zei de ADO-coach vrijdag tegen RTV West. "Roze schoenen gaan in mijn optiek te ver en dat heb ik hem laten weten ook. Roze hoort niet op een voetbalveld thuis, eerder in het ballet."

Meer nieuws

Man van 260 duels voor PSV op zoek naar nieuwe uitdaging: 'Ik wil meer spelen'
1
Elftal van de Week: doelman met 120 Eredivisie-duels achter zijn naam opgenomen
2
Slot wil een extra spits: 10 interessante namen voor Feyenoord deze winter!
38
PSV moet naast Lang en Lozano derde sterkhouder missen; Veerman twijfelgeval
29
'De Ligt is de reden geweest dat ik naar de linksbackpositie ben verhuisd'
3
Antony slaat in exclusief interview terug naar clubiconen Manchester United
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties