Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik lach om een simpele speler als hij, want Pogba en Sterling steunen me'

Laatste update:

"We kwamen niet uit de contractvoorwaarden, dus dat is afgesloten", doelt de Jamaicaan op zijn avontuur bij Central Coast Mariners. "Maar ik heb veel aanbiedingen van andere clubs. We bekijken nu wat we gaan doen. Voor het eind van november zullen we besluiten of ik naar een andere club ga of het voor gezien houd." Bolt trainde enige tijd mee bij Central Coast Mariners en speelde onder meer mee in twee oefenduels. Hij scoorde tweemaal, maar werd flink bekritiseerd door onder meer Andy Keogh. Volgens de voormalig international van Noord-Ierland heeft Bolt 'de balaanname van een trampoline'.

"Mensen zullen altijd zeggen wat ze willen. Daar ben ik als atleet wel aan gewend", reageert de 32-jarige Bolt. "Toen ik begon als sprinter, waren veel mensen ook niet positief over me. Maar ik bewees ieder jaar hun ongelijk. Ik wil het voetbal in. Hij (Keogh, red.) was vast ook niet op zijn topniveau toen hij net was begonnen, begrijp je? Ik vat het niet persoonlijk op. Ik kan er wel om lachen. Ik heb zoveel topspelers ontmoet, zoals Patrick Vieira, maar ik heb ook gesproken met Paul Pogba en Raheem Sterling. Zij vinden het mooi om te zien dat ik het probeer."

"'Kom op, je kan het', zeggen ze tegen me. Ze steunen me, dus ik maak me niet druk om wat simpele spelers als er topspelers zijn die snappen dat het mijn droom is", benadrukt de achtvoudig olympisch sprintkampioen. Volgens Engelstalige media weigerde Bolt een contract voor 130.000 euro per jaar in Australië en mikte hij op 2,6 miljoen euro. Zelf lijkt hij dat wat te nuanceren. "Het gaat absoluut niet om het geld. Ik wil het proberen en zien hoe goed ik kan worden."

Denk je dat Usain Bolt doorbreekt als profvoetballer?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties