Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik las het op internet, in de mail stond dat ik me zondag moest melden'

Laatste update:

Te Wierik is bezig aan zijn vierde seizoen bij Heracles en is daar een vaste waarde in het team van Jan de Jonge. Hij hield geen rekening met een oproep voor Jong Oranje, zegt hij op de clubwebsite. "Vaak worden voornamelijk jongens van grote clubs geselecteerd. Dus het is wel mooi. Een eer, ja. je Je weet namelijk nooit waar een bondscoach naar kijkt, waar je precies op geselecteerd wordt. In het verleden, in de tijd dat ik nog in de jeugdacademie speelde, heb ik al wel in meerdere vertegenwoordigende elftallen gespeeld, maar daarna niet meer."

"Ik heb al wel een keer eerder in de voorselectie van Jong Oranje gezeten, maar toen zat ik vervolgens niet bij de definitieve selectie. Oké, het is misschien niet onlogisch dat ik geselecteerd ben. En blijkbaar doe ik in de ogen van de bondscoach ook iets goed", geeft Te Wierik maandag aan. Hij werd niet telefonisch op de hoogte gesteld, maar ontving de uitnodiging per e-mail.

"Ik las het ook al overal op internet. In de mail stond dat ik me zondag moest melden", aldus Te Wierik, die weet wat hem nu te doen staat. "Ik moet zorgen dat ik dit vasthoud. Gewoon hard blijven werken, hard blijven trainen, zoals ik altijd heb gedaan. Dan moet dat gaan lukken", aldus de verdediger.

Is Mike te Wierik klaar voor een grotere club?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties