Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik lees over een carrièreswitch van Brobbey, maar dat klopt niet'

Laatste update:

Brobbey, momenteel met Jong Oranje actief op het EK Onder-21 in Hongarije, beschikt over een dubbel paspoort en voerde in 2019 al een gesprek met toenmalig Ghanees bondscoach James Kwesi Appiah. De Ajax-spits zegt dat men er niet te veel achter moet zoeken dat de bondscoach van Ghana hem zou willen selecteren. "Die trainer heeft er met mijn broer over gesproken, volgens mij. Ik ben daar niet mee bezig. Ik laat mijn broer gewoon praten. Ik lees over een carrièreswitch van Brobbey, maar dat klopt niet."

De Ajax-aanvaller speelde nog geen A-interland. Voor zijn broers Derrick Luckassen en Kevin Luckassen geldt hetzelfde, maar zij hebben al besloten dat ze willen uitkomen voor Ghana. Bovendien hebben ze nog een jongere broer, Samuel Brobbey, die Almere City FC vorig seizoen achter zich liet zonder ooit te debuteren voor de club. Het idee van een gezamenlijke toekomst in het elftal van Ghana schiet weleens door het hoofd van Kevin Luckassen. "Met zijn allen samenspelen is natuurlijk een droom. En onze ouders komen er vandaan", zei hij in de krant.

"Voor Derrick en mij zijn de papieren al geregeld. Brian is er nog niet uit. De bondscoach van Ghana belde hem laatst. Maar hij heeft nu de volle focus op Jong Oranje en Ajax. Brian doet dingen niet half", benadrukte de aanvaller van Kayserispor. Brobbey richt zijn pijlen nu op het EK met Jong Oranje. "Dit is wel het laatste stapje naar het grote Oranje", zegt hij tegenover het weekblad.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties