Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik maak er vaak grappen over, Modric is zelfs een grotere Barça-fan dan ik'

Laatste update:

"Er zal een overschot aan kracht en energie zijn, wees daar maar niet bang voor. Dit is niet alleen voor ons een historische wedstrijd, dat is het voor de spelers, maar ook voor alle Kroaten. Er zullen 4,5 miljoen (het aantal inwoners van Kroatië, red.) spelers op het veld staan. We zullen elkaar dragen, we zullen die energie hebben. We willen het veld met opgeheven hoofd kunnen verlaten en we willen kunnen zeggen dat we er alles aan gedaan hebben", vertelde hij tijdens een persconferentie.

De dertigjarige Rakitic won onder meer een aantal Spaanse landtitels en de Champions League met Barcelona, terwijl hij eerder met Sevilla de Europa League op zijn naam wist te schrijven. Wat betreft de middenvelder is zijn carrière in het geval van een wereldtitel echter 'af': "Ik zou al mijn prijzen ervoor inruilen. Ik zou mijn voetbalschoenen zelfs aan de wilgen hangen als dat is wat ervoor nodig is. Ik zou elke prijs betalen om mijn land succes te bezorgen. Individuen maken nu niet uit, het gaat om ons allemaal."

Rakitic speelt bij Kroatië op het middenveld samen met Luka Modric, normaal gesproken speler van Real Madrid, de aartsrivaal van zijn club Barcelona. Modric was in zijn jonge jaren echter groot fan van de Catalaanse club: "Ik maak er vaak grappen over en zeg hem dan dat hij niet boos moet worden, want hij is zelfs een grotere culé (Barcelona-fan, red.) dan ik. Toen we jonger waren hadden we allemaal een favoriete club en het is geen geheim dat Modric van het bordeauxrood en blauw hield", legt Rakitic uit.

"Maar vandaag de dag kan ik, doordat hij zo'n professional is, zegen dat we hem 'kwijtgeraakt' zijn. Hij is nu honderd procent Madridista. Soms als we tegen elkaar spelen maak ik een grap als we na de wedstrijd van shirt ruilen. 'Hier heb je het shirt dat je eigenlijk echt mee naar huis wilde nemen', zeg ik dan. Het is jammer dat hij niet in het Camp Nou is geëindigd, maar het is ook een eer om tegen hem te spelen in LaLiga of in de Champions League. Het is bijzonder dat Kroatië van zijn klasse kan genieten."

Denk jij dat Kroatië wereldkampioen gaat worden?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
20
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
30
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties