Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ik ben een fan van Tielemans'

Laatste update:

"Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar iedereen weet dat toch al: ik ben een enorme fan van Youri Tielemans", vertelt De Visser, topscout van Chelsea, in gesprek met Sporza. "Hij staat in mijn scoutingboekje. Als je op die leeftijd al drie jaar in de eerste ploeg van Anderlecht speelt, dan ben je een groot talent. Die moet zo snel mogelijk doorstromen naar de nationale ploeg zodat hij nog grotere idealen voor zijn neus krijgt."

De Visser is zelfs al bezig met de generatie na Tielemans, die pas achttien jaar is. "Ik kan zeggen dat er zeker grote Belgische talenten in aantocht zijn. Ik heb er al een aantal in mijn boekje staan die ik ga volgen. Het zijn nog onbekende jongens. Wie? Dat houd ik voor mezelf. Als ik, Piet de Visser, een naam noem, dan vliegt iedereen daarop. En dat vindt Chelsea natuurlijk niet zo leuk."

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
3
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties