Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik mag niet bij Jong Ajax spelen en dat maakt het een ingewikkelde situatie'

Laatste update:

Ajax kampte de laatste weken steeds vaker met blessures. Ten Hag gaf aan dat de winterstop meer dan welkom is. Voor De Jong is dat anders, want hij is fit. "Maar ik heb dan ook niet veel gespeeld, helaas. Je merkt de laatste tijd in het team wel dat er meer pijntjes zijn dan de weken ervoor", vertelt De Jong, die merkt dat zijn ploeggenoten toe zijn aan rust. "Zodat we weer vol gas kunnen gaan in de tweede seizoenshelft. Je merkt dat sommigen een training overslaan, zodat het niet erger wordt."

Debutant Hansen: 'Na het WK Onder 17 begon het eigenlijk pas te lopen'

De Jong werd vorig seizoen nog verhuurd aan Sydney FC en merkte bij terugkomst dat het niveau bij Ajax omhoog is gegaan. "Daardoor had ik zoiets van: als ik op dit niveau kan trainen, is dit voor mij ook goed", aldus De Jong. Hij laat weten met Ten Hag gesproken te hebben over zijn rol. "Hij zag dat ik fitter was dan een jaar eerder, maar het moeilijkste voor mij was om echt wedstrijdfit te worden. Dat heb ik ook met hem besproken. Ik mag niet meer bij Jong Ajax spelen en dat maakt het een ingewikkelde situatie."

Kijkend naar de tweede seizoenshelft heeft De Jong persoonlijk weinig verwachtingen, al doet hij er alles aan om de trainer op andere gedachten te brengen. "Ik snap dat de club jonge jongens opstelt en ik heb ook een aflopend contract. Die jongens zijn wedstrijdfit en dat speelt ook mee. Zelf baal je wel een beetje en hoop je dat je misschien de kans krijgt. Ik zal er zelf alles aan doen om te spelen", aldus de Ajacied.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
6
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
41
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties