Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik merk dat ik één van de belangrijke spelers in de Eredivisie ben'

Laatste update:

"Ik heb natuurlijk een wat a-typische speelstijl voor een spits, dus ik val daarom misschien ook wat meer op. Maar ik merk wel dat ik één van de belangrijke spelers ben, omdat veel mensen naar me toe komen om met me te praten. Als je topscorer bent, verandert je status natuurlijk ook", vertelt hij in gesprek met Goal. Haller kreeg in zijn jeugd te maken me een groeiprobleem, dat hem een tijd aan de kant hield: "Het belemmerde mijn ontwikkeling, maar ik heb geprobeerd er niet te lang bij stil te staan. Er waren natuurlijk ergere dingen. Het gaat te ver om te zeggen dat het mijn carrière echt in gevaar bracht."

De aanvaller vertrok in 2007 naar AJ Auxerre, waar hij zich uiteindelijk in de kijker speelde bij Utrecht. Hij koos daarna bewust voor de Eredivisie om zich verder te ontwikkelen en hoopt dat ook dit seizoen weer te kunnen doen. Haller is niet te veel bezig met een transfer, aangezien hij wil proberen om stap voor stap hogerop te komen.

Denk jij dat Sébastien Haller in de winter of volgend jaar zomer een transfer gaat maken?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties