Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik merkte eigenlijk aan alle reacties en zelfs aan het stadion dat 'ie zat'

Laatste update:

Dus waren er teleurgestelde reacties te horen aan de zijde van Willem II. "Ik twijfelde eerst zelf ook. Ik stond te ver en kon het niet zien, maar ik merkte eigenlijk aan alle reacties en zelfs aan het stadion dat 'ie zat. Dat is voor ons wel heel zuur, want dan speel je een heel andere wedstrijd denk ik. Het was wat makkelijker geweest, als ze hier hadden wat Feyenoord in hun stadion heeft", zegt Haye in gesprek met FOX Sports.

"Dan was het zeker geweest. Maar de bal is ver over de lijn, dus ik vind wel dat dit goed beoordeeld had kunnen worden", vervolgt de middenvelder. Haye wilde niet alleen de arbitrage de schuld geven van de ruime nederlaag. "We geven daarna wel heel makkelijk die goals weg en dat is gewoon slecht van ons. Maar het heel anders kunnen lopen vandaag, denk ik."

"Natuurlijk ben je gefrustreerd over die goal, maar dat is niet het enige verhaal van de wedstrijd", stelt Willem II-trainer Erwin van de Looi tegenover FOX Sports. "We krijgen ook de eerste twee goals tegen uit spelhervattingen. Verder kregen we bijna geen kansen tegen. Het derde verhaal is dat je als team elkaar in de steek laat en het nog 5-0 laat worden. Het maakt dan allemaal niets meer uit. Hij zat niet en we hebben doorgespeeld en uiteindelijk een ruime nederlaag geleden. Dat zijn de feiten."

Scheidsrechter Van Boekel miste in Eindhoven dus de doellijntechnologie, zo geeft hij toe voor de camera's van FOX Sports. "Daar hadden we heel veel aan gehad vanavond. Het is gewoon frustrerend. Het is voor ons onmogelijk om te zien. Als er dan een doelpunt niet goedgekeurd wordt, die wel had moeten tellen, is dat balen. Niet alleen voor ons, maar voor iedereen die het voetbal lief heeft."

PSV kwam vlak voor rust dankzij Nicolas Isimat-Mirin op voorsprong, maar ontsnapte even daarvoor aan een glaszuiver doelpunt van Willem II Tilburg! ??

Geplaatst door voetbalzone op zondag 9 april 2017

-
Had Willem II het PSV moeilijk kunnen maken als het doelpunt van Thomas Haye geteld had?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
1
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties