Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik moest direct aan Ferdinand denken toen ik Virgil voor het eerst zag spelen'

Laatste update:

"Virgil hoort bij de tien beste verdedigers ter wereld en ik ben ervan overtuigd dat hij zal slagen bij Liverpool. Voor mij is hij te vergelijken met Rio Ferdinand: allebei fysiek sterk, allebei sterk aan de bal, allebei sterk in de lucht. Ik moest direct aan Ferdinand denken toen ik Virgil voor het eerst zag spelen. Als hij ook maar de helft van de carrière van Ferdinand zou hebben, zou hij al succesvol zijn", vertelt McGuinness tegenover de Daily Record.

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

"Hij is een leider, praat veel op het veld en maakt weinig fouten. Daarmee onderscheidt hij zich van andere centrale verdedigers", vervolgt de scout van Celtic. "Virgil is wat Liverpool op dit moment nodig heeft en hij kan zich daar verder ontwikkelen. Hij heeft alles wat je wil hebben als je een perfecte centrale verdediger creëert. Hij is groot en sterk, goed in de lucht en heeft een goede techniek. Een goede voetballende verdediger heeft Liverpool de laatste jaren niet gehad."

McGuinness had Van Dijk al op de radar toen hij pas net zijn debuut had gemaakt bij FC Groningen, in 2011. Twee jaar later was de scout aanwezig bij het bekerduel tussen de Groningers en Vitesse. "Ik koos die wedstrijd speciaal uit, omdat hij dan tegenover Wilfried Bony zou staan. Een hele fysieke spits, misschien wel de beste in de Eredivisie. Die dag, tegenover Bony, bewees hij dat hij geschikt zou zijn voor het Britse voetbal. Ik ben nog steeds verbaasd dat niemand hem eerder heeft weggehaald bij FC Groningen."

"Ik wist dat hij alles had om de top te halen, dus dat is de reden dat ik bij Celtic zo heb aangedrongen op zijn komst", aldus McGuiness. "Ik denk dat scouts en teams een beetje afwachtend waren, omdat ze hem liever eerst bij Ajax of PSV wilden zien. Er is wel een groot verschil met sinds hij in Schotland aankwam, hij is tactisch veel sterker. Hij heeft zich aangepast aan het niveau in Schotland en Engeland en is daardoor een slimmere verdediger geworden."

Denk jij dat Virgil van Dijk gaat slagen bij Liverpool?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
6
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
30
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
33
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties