Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik moest keihard huilen toen ik onderweg was richting Real Madrid'

Laatste update:

"Dat was wel het allerlaatste waar ik aan dacht, Liverpool verlaten", zegt Owen in een interview met FourFourTwo. "Maar uiteindelijk ging ik ermee akkoord. Maar ken je dat gevoel dat je ergens voor tekent en dat er dan geen weg terug meer is? Ik weet nog dat ik op weg naar het vliegveld keihard moest huilen en dacht: Wat laat ik allemaal achter me?" Owen speelde uiteindelijk slechts een seizoen in het shirt van Real.

Koen Casteels: 'Eden Hazard gaat zeker slagen bij Real Madrid'

Owen kreeg advies van toenmalig ploeggenoot Jamie Carragher, die hem waarschuwde voor de valkuilen in Madrid. Hij zou volgens de oud-verdediger vanwege de moordende concurrentie nauwelijks aan spelen toekomen. "'Je moet echt niet gaan. Real heeft Raúl, Ronaldo en Fernando Morientes. Je zult daar geen wedstrijd spelen'", herinnert Owen zich het gesprek van vijftien jaar geleden met Carragher.

Owen speelde in Engeland nog voor Newcastle United, Manchester United en Stoke City. Een terugkeer bij Liverpool kwam nooit van de grond. "Al was dat gevoel altijd heel sterk. Ik dacht: Als ik nu naar Real ga, dan heb ik in ieder geval al een poos voor Liverpool gespeeld. Dan kan ik altijd weer terugkeren." Owen geeft toe dat de lokroep vanuit Madrid heel sterk was. "Dat moest ik dus van dichtbij meemaken. De 'Galacticos', het witte shirt, waar iedereen altijd vol lof over is. En natuurlijk ook het geweldige stadium en het feit dat ik een heel andere cultuur leerde kennen."

Had Michael Owen langer bij Real Madrid moeten blijven?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties