Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik moest Ronaldo corrigeren; hij stopte niet met het tonen van zijn techniek'

Laatste update:

"Aanvankelijk moest ik vechten tegen wat overdrijvingen, ik moest wat dingen corrigeren", weet Bölöni nog. "Hij stopte maar niet met het tonen van zijn techniek. Daarnaast dribbelde hij veel te veel, maar ik kon ook niet tegen hem zeggen dat hij moest stoppen met dribbelen. Het was zaak om balans te vinden", zegt de Roemeen tegen France Football.

De eerste officiële wedstrijd die Ronaldo voor Sporting speelde was een Champions League-wedstrijd tegen Internazionale in 2002. "Was hij er klaar voor? Ja, hij had de moed en de wil." Bölöni vond het niet verstandig voor Ronaldo om naar Manchester United te gaan, maar het talent van toen trok zijn eigen plan. "Ik had het mis. Na zes maanden sprak Ronaldo Engels en in zijn eerste seizoen had hij dertig wedstrijden gespeeld."


Denk je dat Cristiano Ronaldo ook bij een andere club dan Manchester United was uitgegroeid tot wereldster?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties