Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik moest vertrekken bij PSV, na interesse van Ajax was keuze snel gemaakt'

Laatste update:

Voor de zeventienjarige King is Ajax niet zijn eerste Nederlandse topclub. De verdediger, die Sergio Ramos en Samuel Umtiti als zijn voorbeelden noemt, speelde nog even in de F-jes van Feyenoord en kwam daarna uit voor Sparta Rotterdam en PSV. Van die laatste club kreeg hij eerder dit jaar te horen dat hij geen toekomst meer had in Eindhoven: "Ik moest vertrekken bij PSV. Ajax gaf aan interesse te hebben, en daar heb ik niet heel lang hoeven na te denken. Het Ajax-spel trekt mij erg aan. De keuze was dus snel gemaakt", legt hij uit op de website van zijn nieuwe club.

Met Abid heeft Ajax een talent aangetrokken dat eveneens al vlieguren heeft gemaakt bij een topclub. De achttienjarige middenvelder maakte eerder namelijk deel uit van de jeugdopleiding van Manchester City, waar hij speelde met een aantal grote talenten: "Die nu in het eerste elftal spelen. Daar komt mijn winnaarsmentaliteit vandaan. Ze vechten daar alsof het oorlog is. Phil Foden en Tom Dele-Bashiru waren mijn teamgenoten. Mooi om ze in de Champions League te zien spelen. Nu is het aan mij."

De zestienjarige Dostanic was afgelopen seizoen namens Excelsior goed voor 29 doelpunten en hoopt die productiviteit in Amsterdam een vervolg te kunnen geven. Het talent zou in de toekomst graag samen met Dusan Tadic spelen, die net als zijn ouders uit Servië komt: "Dus het was mooi om te horen dat hij naar Ajax kwam. Mijn ouders maakten grappen dat ik met hem moest gaan praten. Als ik helemaal gewend ben, ga ik dat zeker doen!"

Denk jij dat Elgero King de hoofdmacht van Ajax gaat halen?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties