Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik moet eerlijk zeggen dat ik die jaloezie naar Erik ten Hag totaal niet heb'

Laatste update:

Jol was in 2009 en 2010 actief bij Ajax, in een periode waarin de Amsterdammers doorgaans minder geld uitgaven aan spelers. Op de vraag van het Algemeen Dagblad of Jol jaloers is op Ten Hag, aangezien Ajax destijds minder financiële mogelijkheden had, antwoordt de trainer ontkennend. "Nee. Ik moet eerlijk zeggen dat ik die jaloezie totaal niet heb."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

"Ik vind juist dat hij zo'n trainer is die zich vakinhoudelijk enorm ontwikkelt. Bij de jeugd, bij Bayern München heeft hij gezeten... Nu zie je gewoon dat zo'n soort jongen klaar is voor de stap. Dat hij eigenlijk een veel beter traject afgaat dan die jongens die in zo'n eerste elftal bij Ajax, PSV of Feyenoord vallen en dan naar het buitenland moeten en dan door de mand vallen."

Jol verwacht dat Ten Hag zich goed staande weet te houden in het buitenland als de trainer van Ajax de stap gaat maken. "Ik zie voor hem een grote toekomst", besluit Jol over Ten Hag. De coach van bekerwinnaar werd de afgelopen weken al in verband gebracht met verschillende clubs. Onder meer Bayern München, Paris Saint-Germain en Chelsea zouden Ten Hag op het lijstje hebben staan.

Verwacht jij dat Erik ten Hag na komende zomer nog steeds trainer van Ajax is?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
4
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
8
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
30
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties