Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik moet er niet aan denken dat Ajax hier de titel pakt'

Laatste update:

"We hebben de punten nodig. We moeten zondag winnen van Ajax", aldus Bosz via de officiële kanalen van de club. "Het wordt inderdaad tijd voor een overwinning. We willen bij de eerste vier eindigen." Bosz noemt het 'extra mooi' dat Ajax de tegenstander is. "Dat ze kampioen kunnen worden? Daar zijn wij niet mee bezig. Het is voor ons wel een extra motivatie. Ik moet er niet aan denken."

Bosz kan zondag weer beschikken over Kelvin Leerdam en Guram Kashia. Spits Mike Havenaar is vermoedelijk niet inzetbaar en ook achter de naam van Lucas Piazón staat een vraagteken. Bosz geeft aan dat Bertrand Traoré in beeld is om Havenaar te vervangen in de spits.

Overigens is Vitesse nooit een makkelijke tegenstander voor Ajax. Uit de cijfers van Opta blijkt dat in drie van de vijf laatste wedstrijden die Ajax verloor Vitesse de tegenstander was. Ook is Vitesse de laatste ploeg die Ajax heeft verslagen in competitieverband: op 2 november 2013 werd het 0-1. Daarna speelde Ajax achttien competitieduels zonder te verliezen.

-

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties