Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik moet ermee dealen dat de beste speler van Nederland op mijn positie staat'

Laatste update:

Al vroeg in de wedstrijd veroverde Memphis Depay sterk de bal op de rechterflank, waarna hij het overzicht behield. Veerman sloot direct aan en werd aangespeeld op de rand van de zestien. De middenvelder van PSV nam de bal ineens uit de lucht en plaatste de bal in de linkerbenedenhoek: 0-1.

Na afloop van de wedstrijd, die dus met 2-1 werd verloren, blikt Veerman bij de NOS terug op zijn goal. "Ik heb een tijdje geleden voor het laatst een goal gemaakt. Volgens mij uit tegen FC Twente (op 25 november, red.)", weet de middenvelder nog. "Het was al een tijdje geleden, dus het werd wel weer eens een keer tijd."

Als Veerman de beelden van de goal en zijn juichen daarna terugziet, lijkt hij enigszins verbaasd te zijn. "Op dat moment zit je in een soort bubbel als je je eerste goal voor Nederland maakt. Normaal juich ik altijd heel intens als ik scoor, maar dat was volgens mij nu een beetje rustig. Ik denk dat ik gewoon heel blij van binnen was."

Veerman, die links op het middenveld geposteerd stond, speelde tegen Duitsland zijn achtste interland. Voor de derde keer mocht hij het vanaf de eerste minuut laten zien. Dat had mede te maken met het ontbreken van de geblesseerde Frenkie de Jong. "Als Frenkie de Jong weer fit is, is dit waarschijnlijk zijn plek", weet ook Veerman.

Meestal speelt de PSV'er links op het middenveld, maar ook aan de rechterkant kan hij wel uit de voeten, vertelt hij. "Ik heb natuurlijk tegen Dortmund twee keer en in de topwedstrijden in Nederland regelmatig op zes gespeeld, dus dan kom je ook op rechts uit. Het is dus niet onbekend voor mij. Het zou heel mooi zijn om vanaf de aftrap te mogen spelen op het EK. Maar ik ben er nu vijf of zes periodes bij, en ben al heel blij als ik mee mag naar het EK. Ik krijg ook best wel veel speelminuten van de bondscoach."

"Gelukkig kreeg ik het vertrouwen vandaag, en van de week (tegen Schotland, red.) ook het laatste half uur. Het is aan mij om het goed in te vullen. Maar ik moet ermee dealen dat de beste speler van het Nederlands elftal op mijn positie staat", besluit Veerman.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties