Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik moet lachen om wat mensen nu over Luuk de Jong zeggen'

Laatste update:

"De Eredivisie is volgens velen zo vreselijk zwak dat PSV vervolgens alleen nog Ajax-uit en Feyenoord-thuis heeft als lastige obstakels richting mei 2019. Daar geloof ik helemaal niet in", schrijft Van Hanegem in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad. Hij voorspelt dat PSV 'echt nog wel' problemen zal tegenkomen en wil de ploeg niet als onverslaanbaar bestempelen. "Ik moet ook lachen om het feit dat mensen Luuk de Jong alweer vergelijken met spitsen van naam en faam."

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

De Jong scoorde zaterdag uit een omhaal tegen sc Heerenveen (3-0) en staat met twaalf doelpunten bovenaan de topscorerslijst van de Eredivisie. In zijn laatste vier officiële wedstrijden voor de Eindhovenaren kwam hij vijfmaal tot scoren. Van Hanegem erkent dat hij bezig is aan een goed seizoen, maar wijst erop dat De Jong 'anderhalf seizoen helemaal niet thuis gaf bij een elftal dat negen van de tien keer beter is dan de tegenstander'. "Dat was eigenlijk onvoorstelbaar", voegt hij daaraan toe.

"Nu neemt hij het voortouw, maakt zijn goals en die omhaal dit weekeinde was schitterend. Maar we doen nu net alsof hij met zijn kopkracht niet meer te verdedigen is. Een trage spits die ballen kan doorkoppen, kom op zeg", aldus Van Hanegem. PSV heeft dankzij de dertiende overwinning van het seizoen een voorsprong van vijf punten op Ajax en van dertien punten op Feyenoord, dat nog wel een duel tegoed heeft.

-
Is de titelstrijd beslist als PSV zondag wint van Feyenoord?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
25
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
65
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties