Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ontving doodsbedreigingen toen ik 15 was en naar Tottenham ging'

Laatste update:

Bostock transfereerde in 2008 van Zuid-Londen (Crystal Palace) naar Noord-Londen (Tottenham Hotspur) en dat namen de fans van Crystal Palace hem zeer kwalijk. "Het was een zware tijd", aldus Bostock. "Ik heb doodsbedreigingen ontvangen toen ik vijftien, zestien jaar oud was en ik van Crystal Palace naar Tottenham ging. Ik heb veel ups en downs gekend, maar ik kon me sterk houden door de goede thuissituatie."

"Ik houd van Crystal Palace. Ik had al een seizoenkaart toen ik nog maar vijf jaar oud was, dus ik heb er zeker spijt van dat ik niet op een goede manier ben vertrokken." Toen hij vijftien jaar oud was speelde hij met Crystal Palace tegen Cardiff City. Bij die club stond Jerrel Hasselbaink, zijn huidige trainer bij Antwerp, in de spits. "Toen ik hoorde wat Jimmy met me van plan was bij Antwerp hoefde ik er niet lang over na te denken."

"Het was een emotionele achtbaan voor mij, de laatste vijf jaar", gaat Bostock verder. "Ik maakte mijn debuut bij Crystal Palace op mijn vijftiende, maar heb mijn potentieel nooit kunnen benutten." Bij Tottenham Hotspur kwam hij niet uit de verf en nu speelt hij dus in België. Niet op het hoogste niveau, maar in de tweede klasse. "Ik krijg speelminuten en dat had ik nodig. Door Tottenham Hotspur werd ik een aantal keer verhuurd en dat voelde wat ongemakkelijk." Bostock is vrijwel wekelijks uitblinker bij Antwerp, dus de kans is groot dat hij in de toekomst weer een stap hogerop gaat.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties