Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik probeer normaal tegen Siem te doen, extra aandacht geven werkt niet'

Laatste update:

Daarna gooide blessureleed echter roet in het eten voor De Jong, die nog niet verder kwam dan twee competitiewedstrijden voor de huidige nummer twaalf van de Premier League. Momenteel is de middenvelder (opnieuw) aan het herstellen van een klaplong. Ploeg- en landgenoot Daryl Janmaat geeft aan dat hij desondanks niet op een bijzondere wijze met de pechvogel omgaat.

"Iedereen weet hoe moeilijk het is om zo van blessure naar blessure te gaan. Dat is heel rot voor hem", vertelt de rechtsback, die zich momenteel met het Nederlands elftal voorbereidt op het EK-kwalificatieduel met Turkije, aan De Telegraaf. "Ik probeer gewoon normaal tegen hem te doen. Extra steunen of extra aandacht geven werkt ook niet. Ikzelf zou dat tenminste niet prettig vinden."

UEFA European Championship Qualifiers
Nederland
1 - 1
Turkije
Denk je dat Siem de Jong snel weer zal spelen bij Newcastle United?

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
11
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
13
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
71
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
3
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties