Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik probeer te laten zien dat ik de vaste rechtsback van Feyenoord ben'

Laatste update:

Nieuwkoop maakte onderdeel uit van het Feyenoord dat de landstitel behaalde, maar kwam zelf maar dertien keer in actie in de Eredivisie. "Ik ben daarna hard blijven werken, ook om die blessures niet terug te laten komen. Nu betaalt het zich uit, ik kan weer volle bak gaan. Ik probeer nu gewoon te laten zien dat ik de vaste rechtsback van Feyenoord ben."

Nieuwkoop kampte vorig seizoen lange tijd met een hamstringblessure en dat was niet de eerste keer dat hij vanwege een kwetsuur niet in actie kon komen voor Feyenoord. Mede daardoor lukte het hem niet om een vaste plek te veroveren in het team van Giovanni van Bronckhorst, vertelt Nieuwkoop zelf.

De international van Jong Oranje staat inmiddels op 51 wedstrijden in het eerste elftal en daarin was hij goed voor 6 assists. Nieuwkoop, die ook nog concurrentie heeft van onder anderen Sven van Beek, ligt bij Feyenoord nog tot de zomer van 2020 vast.

Wie zou jij eerder opstellen?

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
10
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
22
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties