Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik riep toen al dat PSV met vijftien punten voorsprong kampioen wordt'

Laatste update:

Vergoossen zegt blij te zijn dat hij straks wordt afgelost door Cocu. "Ik riep al na de winterstop dat PSV met minimaal vijftien punten voorsprong kampioen zou worden", laat hij optekenen. "Ik heb er dan ook al het vertrouwen in dat die schaal snel naar Eindhoven komt, ook al houden de spelers en de coach een slag om de arm. Maar dat horen ze ook te doen."

PSV krijgt komend weekeinde bezoek van hekkensluiter FC Dordrecht en kan de week daarna, als naaste rivaal Ajax Eindhoven aandoet, de genadeklap uitdelen. Het elftal van Cocu liep donderdag overigens tegen de eerste (reguliere) nederlaag van 2015 aan: Zenit Sint-Petersburg was in het Philips Stadion met 0-1 te sterk. De return tegen de Russen is volgende week donderdag.

-
PSV wordt met minimaal vijftien punten voorsprong kampioen

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
19
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
7
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties