Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik roep al veel langer dat hij Virgil van Dijk een veel betere speler maakt'

Laatste update:

Gomez werd tijdens de met 3-0 verloren wedstrijd op Vicarage Road vervangen door Dejan Lovren, die samen met Virgil van Dijk het centrale verdedigingsduo vormde. "Ik roep al veel, veel langer dat Joe Gomez Van Dijk een veel betere speler maakt", steekt Warnock, die in het verleden vijf jaar onder contract stond bij Liverpool, van wal bij Stadium Astro.

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

Klopp: 'Is niet mijn grootste zorg dat record voorbij is'

"Van Dijk krijgt de mogelijkheid om tegenstanders kort te dekken omdat hij weet dat hij de snelle Gomez achter zich heeft. Gomez durft je twee of drie meter geven, omdat hij weet dat hij je nog steeds bij zal halen. Van Dijk weet daarom dat hij zelf kort kan dekken. Ik denk ook dat Gomez' manier van spelen goed bij die van Van Dijk past."

"Het is niet altijd makkelijk om zo'n duo te vormen, aangezien het niet altijd uitpakt zoals je verwacht. Zij vullen elkaar echter geweldig aan", sluit Warnock af. Voor Liverpool kwam er afgelopen zaterdag een einde aan een reeks van 44 wedstrijden zonder nederlaag in de Premier League. De ploeg van manager Jürgen Klopp heeft desondanks nog een voorsprong van 22 punten op nummer twee Manchester City, dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Ben jij het eens met Stephen Warnock?

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
0
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
4
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties