Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik scoor veel en het zijn mooie goals, dat is mooi meegenomen'

Laatste update:

Sinds zijn komst van AZ naar Ajax, die in de zomer werd beklonken, lijkt de 26-jarige spits zich snel aangepast te hebben aan zijn nieuwe omgeving. Op de vraag of dat inderdaad vanzelf ging, antwoordt El Hamdaoui vrijdag: "Ik denk niet dat het heel simpel is. Maar ik ben iemand die zich snel aanpast en ik wil gewoon laten zien wat ik kan. Nu scoor ik veel en zijn het mooie goals, dat is dan alleen maar mooi meegenomen. Het geeft wel een goed gevoel, daar ben ik blij om.''

Komend weekend gaat El Hamdaoui met Ajax op zoek naar een nieuwe overwinning, nadat midweeks een nederlaag werd geïncasseerd bij Auxerre, in de Champions League. "Het was een moeilijke wedstrijd'', blikt hij terug. "Ze scoorden het eerste doelpunt uit het niets, terwijl wij in het begin beter speelden. In de rust zeiden we tegen elkaar dat we ons spel goed moeten uitspelen en we het goed moeten maken. In de tweede helft ging het wel beter en hadden we een aantal hele goede kansen." Over het algemeen vindt El Hamdaoui dat Ajax constanter moet spelen.

"Soms verzwakken we in een wedstrijd. Dat moet niet gebeuren. We moeten de volle negentig minuten of meer geconcentreerd blijven." Tegen nummer acht ADO Den Haag dient zich daartoe de eerste kans aan. "Ik denk dat wij kwalitatief beter zijn en we spelen ook nog thuis", weet El Hamdaoui. "We moeten gewoon winnen. Dat is het belangrijkste."

-
Mounir El Hamdaoui staat nu op elf goals, hoeveel maakt hij er in totaal in de competitie?

Meer nieuws

'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
10
Messi verschijnt in trailer Bad Boys-film en spreekt een paar woorden Engels
4
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor 2024/25!
0
Vertrekt André Ramalho bij PSV? Viervoudig landskampioen toont interesse
7
Viertal ex-Eredivisie-spelers opgenomen in eerste EK-selectie ooit van Servië
5
Driessen toegesproken in Oranjezomer: 'Jij bent de grootste azijnzeiker...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties