Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik snakte naar een nieuwe start, in Rotterdam werd ik echt chagrijnig'

Laatste update:

"Een nieuwe start, ik snakte er echt naar", aldus Boëtius in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Of het niet gewoon om veel geld ging? Kijk, daar is ook over onderhandeld. Maar ik wilde de draad oppakken in een nieuwe omgeving. Al die mensen die voortdurend met goede raad vertelden hoe ik het weer zou kunnen oppakken, ik werd er in Rotterdam echt chagrijnig van. Soms wil je dat gewoon niet horen van bekenden."

Boëtius moest in Zwitserland opnieuw beginnen en ziet zijn periode daar, ondanks de sportieve tegenslagen, als een tijd waar hij wel veel aan heeft gehad: "Ik leerde van al die nieuwe mensen om mij heen dat voetballen niet alleen uit balbezit bestaat. Ik speelde bij Basel in een systeem met vijf middenvelders achter één diepe spits. Of zelfs als back, ook nog eens tegen Fiorentina. Onder trainer Urs Fischer kreeg ik nooit over een langere periode echt de kans", concludeert hij.

Denk jij dat de rentree van Jean-Paul Boëtius bij Feyenoord een succes gaat worden?

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
4
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
6
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties