Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik snap dat fans onderhandelingen met Bosz moeilijk kunnen accepteren'

Laatste update:

De officiële supportersvereniging van de Arnhemse club bracht maandag een statement naar buiten waarin zowel de coach als de spelers het nodige verweten wordt. Verdediger Guram Kashia heeft begrip voor de onvrede bij de aanhang, maar snapt ook waarom de beleidsbepalers van Vitesse de samenwerking met Bosz zouden willen continueren.

"De club heeft een strategie om aanvallend en attractief voetbal te spelen. Daar is deze trainer heel goed voor", legt de Georgiër uit in De Telegraaf. Daarom is het volgens Kashia logisch dat er onderhandeld wordt over een nieuwe verbintenis. "Maar ik snap ook dat de fans op grond van de huidige resultaten het moeilijk vinden om te accepteren, al denk ik niet dat het aan de trainer ligt."

Denk je dat Peter Bosz na dit seizoen nog trainer van Vitesse is?

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
0
Kemper spot met ongelukkige Roda-doelman: 'Hij zat een avondje in het casino'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties