Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik snap het wel, maar ik wil niet steeds vergeleken worden met Rooney'

Laatste update:

Barkley, nu twintig, debuteerde al op zijn zeventiende in het shirt van Everton. Rooney was een jaar jonger toen hij in het seizoen 2002/03 zijn vuurdoop beleefde en maakte al vroeg in zijn carrière de overstap naar Manchester United. Of ook Barkley zo'n stap gaat maken, is al langere tijd onderwerp van gesprek. De Evertonian wordt er echter moe van steeds langs de 'meetlat van Rooney' te worden gelegd.

"Ik zie mezelf gewoon als Ross Barkley. Ik snap wel dat de media ons met elkaar vergelijken, want we kwamen allebei jong op bij Everton en spelen allebei voor Engeland. Maar ik wil niet steeds vergeleken worden met Rooney", aldus Barkley. Overigens is hij de spits wel dankbaar voor al diens hulp en wijze raad, wanneer de twee elkaar treffen bij de nationale ploeg. "Zo gauw ik erbij zat, heeft hij me geholpen mijn draai te vinden. Daar ben ik hem dankbaar voor."

"Al van jongs af aan heb ik willen doen wat Wayne doet. Hij zal de geschiedenisboeken ingaan als een van Engelands grootste spelers", zegt Barkley complimenteus tegen de BBC. Hij debuteerde vorig jaar september als invaller tegen Moldavië en speelde op het WK 2014 zijn negende en vooralsnog laatste interland tegen Costa Rica.

Denk je dat Ross Barkley een vergelijkbare clubloopbaan als Wayne Rooney zal kennen?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
1
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
6
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties