Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek bij Feyenoord op komst? 'Openingsbod van 20 miljoen op Dávid Hancko'

Laatste update:

Hancko ligt in De Kuip nog tot medio 2028 vast en is volgens Transfermarkt liefst 35 miljoen euro waard. 20 miljoen euro lijkt dus ook niet genoeg om hem los te weken.

Meer: De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar

Feyenoord nam de Slowaakse international in de zomer van 2022 voor 8,3 miljoen euro over van Sparta Praag. Inmiddels is de veelzijdige linkspoot een veelvoud van dat bedrag waard.

Volgens La Gazzetta wil De Laurentiis de verdediger van Feyenoord eerst overtuigen van een overstap naar de Serie A, waarna hij de druk op de Rotterdamse club zal opvoeren. In dat geval denkt de Italiaan dat hij met een openingsbod van 20 miljoen euro voor Hancko ver kan komen.

Hancko is sinds zijn aankomst een belangrijke schakel in De Kuip. De 37-voudig international van Slowakije speelde al 88 officiële wedstrijden namens de Stadionclub, waarin hij goed was voor 10 doelpunten en 8 assists.

Met Feyenoord kroonde Hancko zich vorig seizoen tot landskampioen van de Eredivisie. Ook dit jaar is hij weer behoorlijk consistent bezig. De Rotterdammers zullen volgend jaar opnieuw deelnemen aan de Champions League.

Napoli kan nog wel wat defensieve versterkingen gebruiken. Het vertrek van verdediger Kim Min-Jae blijkt nog altijd moeilijk op te vangen. Na het sensationele landskampioenschap van vorig jaar bungelt de club van trainer Francesco Calzona op de achtste plek in de Serie A.

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
111
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
19
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties