Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik speel liever tegen Pogba dan tegen Milner, heel makkelijk'

Laatste update:

De 25-jarige Pogba was woensdag tegen BSC Young Boys goed voor een dubbelslag en een assist, maar Souness blijft kritisch. Op de vraag van Sky Sports of hij zou kiezen voor Pogba of de 32-jarige Milner, zegt hij: "Dat is makkelijk, dat is voor mij niet eens een vraag. Milner laat het iedere dag van de week zien. Hij is een goede speler."

"Tegen wie ik liever zou spelen? Tegen Pogba. Tegen Milner wil ik niet spelen. Pogba zou mij niet afstoppen. Hij laat je voetballen en dat is ook een van de kritiekpunten over hem. Balbezit is slechts één deel van een wedstrijd. Als je een topspeler wil zijn, iets wat Pogba ambieert, dan moet je ook je directe tegenstander afstoppen."

"Dat hoort ook bij het aanvoerderschap. Als ik goed speel, dan betekent dat ook dat ik mijn directe tegenstander heb weten af te stoppen. Het gaat niet alleen over je eigen spel." Souness heeft de indruk dat Pogba niet het maximale uit zichzelf haalt: "Dat is criminal. Ik denk dat ook José Mourinho veel talent ziet, maar dat dat er niet allemaal uitkomt. Ik denk dat Pogba moet veranderen." Pogba en co treffen zaterdagmiddag Wolverhampton Wanderers.

Deel jij de kritiek van Graeme Souness?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
39
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
3
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties