Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik speel niet heel vaak bij Ajax, dus deze basisplaats was wel een verrassing'

Laatste update:

"Het was een vreemde voorbereiding. Ik speel niet heel regelmatig, dus deze basisplaats was wel een verrassing", vertelt Wöber, die voor de wedstrijd nog wat last van zijn kuit had en zelfs nog een fitheidstest moest ondergaan, in gesprek met Het Parool. "Weinig wedstrijdritme, zware tegenstander. Net als tegen Dinamo Kiev, toen ik als linksback op de plek van Nicolás Tagliafico moest spelen. Je denkt toch: als ik het verpruts, is het misschien game over", ging hij verder.

Wöber hield zich echter prima staande tegen de Duitse grootmacht en slaagde er samen met De Ligt in om Robert Lewandowski grotendeels onschadelijk te maken. Voor de verdediger smaakte het treffen met de topspits naar meer: "Ik had nooit eerder tegen hem gespeeld, maar ik heb hem zó vaak zien voetballen in de Champions League. Ik weet wat zijn sterke been is, hoe hij beweegt, hoe hij vrijloopt bij voorzetten van de flanken. Ik kon eigenlijk niet worden verrast. En ik geloof niet dat Lewandowski tot een schot op doel is gekomen, dus dat hebben Matthijs en ik goed gedaan", gaat hij verder.

Ajax kwam uiteindelijk tot een verdienstelijk 1-1 gelijkspel in de Allianz Arena, maar door een goal van Mats Hummels in de derde minuut leek het al snel de verkeerde kant op te gaan voor de Amsterdammers. Wöber geeft aan dat zijn ploeg zich na die tegenvaller even 'bij elkaar moest rapen': "Voor de meesten van ons zijn dit de eerste ervaringen in de Champions League, tegen zo'n grote club, in zo'n stadion. Veel teams zouden mentaal breken na zo'n vroege tegengoal, maar wij geloofden in wat we wilden doen. Niet veel mensen zullen hebben gedacht dat we hier een resultaat konden halen, met deze manier van spelen. We hadden zelfs kunnen winnen."

Vind jij dat Maximilian Wöber meer kansen moet krijgen van Erik ten Hag?

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
4
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties