Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik speel niet veel bij Real, maar Zidane zegt dat ik geduldig moet blijven'

Laatste update:

"We zijn blij met de zege en de drie punten, het team heeft het goed gedaan", zegt Asensio op de website van Real. Hij kwam dit seizoen tot dusverre negen negen keer in actie en daarin was hij goed voor vier treffers en één assist. "Het is nieuw voor mij dat ik niet zo vaak speel, want eerder speelde ik altijd. Maar ik blijf er rustig onder, want we hebben enkele wereldspelers en ervaren spelers in de selectie zitten die erg belangrijk zijn voor het team."

"Zinédine Zidane heeft tegen mij gezegd dat ik geduldig moet blijven, dat ik jong ben en dat ik gewoon alles uit de minuten moet halen die ik maak", aldus de tweevoudig Spaans international, die tegen Legia na 79 minuten naar de kant werd gehaald en werd getrakteerd op een staande ovatie. "Ik ben erg blij en dankbaar voor die steunbetuiging van de fans. Ik hoop dat we dit jaar samen nog veel mooie dingen kunnen bereiken."

Marco Asensio Willemsen voor Real Madrid C.F.:

✔️ Scoort in de Supercup zijn debuut.

✔️ Scoort bij zijn debuut in LaLiga.

✔️ Scoort bij zijn debuut in de UEFA Champions League.

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 18 oktober 2016

-
Moet Marco Asensio zich vanaf januari laten verhuren?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
1
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
11
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
21
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties