Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik spoot wat water over hem heen, omdat ik zag dat hij te nerveus was'

Laatste update:

Sabella deed alsof er niets gebeurd was en ging door met het geven van instructies. "Ik spoot wat water over hem heen, omdat ik zag dat hij te nerveus was", lacht Lavezzi na afloop tegenover TyC Sports. "Ik ga hem er niet meer naar vragen, hij is er al gewend aan geraakt", aldus de aanvaller.

Lavezzi kan in het restant van het toernooi mogelijk rekenen op meer minuten. Hij maakte een goede indruk als vervanger van de fletse Agüero en bovendien is het nog maar de vraag hoe lang Agüero is uitgeschakeld. "Nu begint de fase dat er geen ruimte meer is voor fouten", aldus Lavezzi. "Je kunt zeggen wat je wil, maar we worden steeds beter en we hebben drie keer gewonnen. Mijn eigen rol? Ik doe wat ik kan in de speelminuten die me gegund worden."


-
Stel dat een Oranje-international doet bij Louis van Gaal. Komt er dan een wissel?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties