Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik sprak met Juve, Real, PSG, Napoli en Atlético, maar hij wilde blijven'

Laatste update:

"Ik heb gesproken met Juventus, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Napoli en Atlético Madrid. Zij wilden Mauro allemaal hebben", aldus Wanda Icardi in gesprek met Infobae . "Dit jaar wilde Juventus hem graag overnemen, ongeacht de prijs. Dat geldt ook voor Napoli. Maar het belangrijkste is dat iedereen bij Inter nu gelukkig is. Ze zijn allemaal blij, want Mauro wilde blijven."

Op de vraag wat de partner van Icardi aan de deal heeft overgehouden, reageert ze gevat. "Alles wat van Mauro is, is van mij. We zijn tenslotte getrouwd! Maar welk percentage naar mij gaat? Hetzelfde als alle andere zaakwaarnmers", aldus Wanda Icardi, die duidelijk is over de rol die zij heeft gespeeld: "Mauro's contract verlengen, een hoger salaris afdwingen en hem de beste clausule van heel Italië geven."

Wordt de periode van De Boer bij Inter een succes?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties