Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik sta er niet van te kijken als Schuurs van het niveau De Ligt wordt'

Laatste update:

Na het vertrek van Matthijs de Ligt telde Ajax vijftien miljoen euro neer voor Edson Álvarez. De Mexicaanse aankoop wacht een stevige concurrentiestrijd met Schuurs. "Waar ik zeer benieuwd naar ben is hoe Perr Schuurs zich komende tijd profileert", schrijft Waterreus in zijn column voor De Limburger. "Als je ziet hoe goed die jongen bezig is, vind ik dat echt bewonderenswaardig. Zes kilo aan pure spierkracht heeft hij gewonnen. En dat straalt Schuurs zonder meer uit. Ik sta er niet van te kijken als hij uiteindelijk van het niveau De Ligt wordt."

Waar Waterreus onder de indruk is van Schuurs, kan de oud-keeper niet positief zijn over PSV. De Eindhovenaren verloren het duel om de Johan Cruijff Schaal, werden uitgeschakeld in de tweede voorronde van de Champions League en begonnen het nieuwe Eredivisie-seizoen met een 1-1 gelijkspel tegen FC Twente. Waterreus denkt dat trainer Mark van Bommel 'een stuk onrustiger zal slapen'. "PSV is onder hem bepaald nog geen geoliede machine. Ook tegen FC Twente was het niet best. Al vind ik te makkelijk om Mark daar nu al op af te rekenen."

"Desondanks kun je er niet omheen dat Van Bommel voor zijn eindexamen staat als trainer", vervolgt Waterreus, die PSV geen favoriet vindt voor de landstitel. "De druk van per se kampioen moeten worden kun je hem niet opleggen. Je mag van hem wél verwachten dat hij nu eens laat zien dat hij een elftal beter maakt, dat talenten zich ontwikkelen, dat hij voor de tv-camera's wat minder bokkig reageert op logische vragen over de reservebeurt van Lozano in Enschede. Zo niet, dan zal het voor Van Bommel een lastig verhaal worden in Eindhoven."

Denk jij dat Perr Schuurs net zo goed kan worden als Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
18
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
3
Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één
3
Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland
50
Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
24
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties