Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik sta onder contract bij Ajax, maar blijf hier niet de rest van mijn leven'

Laatste update:

Ofschoon het contract van de keeper bij Ajax nog doorloopt tot de zomer van 2022, lijkt het op dit moment onwaarschijnlijk dat hij na dit seizoen nog actief is in Amsterdam. Onana is bezig aan een ijzersterk seizoen en zou inmiddels serieus in de belangstelling staan van Paris Saint-Germain, Manchester United en Tottenham Hotspur, meldde De Telegraaf maandag. "De competitie in Engeland is sterk en iedereen wil er spelen, maar je moet wel de kans krijgen. De Premier League is niet voor iedereen weggelegd, maar we zullen zien wat de toekomst brengt", laat de Ajax-goalie optekenen.

Onana is wel duidelijk over zijn sportieve toekomst: hij is tevreden bij Ajax, maar wenst vroeg of laat hoe dan ook te vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA. "Op dit moment sta ik onder contract bij Ajax en ben ik blij om de eerste keeper te zijn. Maar het is altijd belangrijk voor mij om me te blijven ontwikkelen. Ik blijf niet de rest van mijn leven bij Ajax."

"Maar op dit moment ben ik volledig gefocust. Laten we dat zo houden. Ik ben blij om voor Ajax te spelen. Ik ben blij om voor een grote club te spelen, maar we zullen zien wat er aan het einde van dit seizoen gebeurt", aldus Onana, die besluit door te stellen dat 'iedereen in de Premier League wil spelen'. "Maar je moet wel de kans krijgen", voegt hij er opnieuw aan toe.

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties