Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik stak mijn hand uit en Suárez begroette me in het Nederlands: 'Alles goed?''

Laatste update:

"Weet je wat me het meest is bijgebleven van de eerste training van het eerste? Het moment dat we samen het veld op stapten. Allemaal die sterren en ik. Ik voelde me part of the team. Ik draaide gewoon mee, net als alle anderen. Vroeger keek ik naar ze via de tv. Ik bewonder ze. Dat doe ik nog steeds, eigenlijk. Maar op het trainingsveld voelde ik me gewoon een van de jongens", vertelt Reis. Hij geeft aan dat het hem hielp dat hij landgenoot Frenkie de Jong trof bij de hoofdmacht van Barcelona.

"Met hem kan ik gewoon Nederlands praten. Met Luis Suárez ook een beetje trouwens. Bij mijn voorstelrondje stak ik mijn hand naar hem uit, toen hij me in het Nederlands begroette. 'Alles goed?', vroeg hij", zegt de middenvelder over de ontmoeting met Suárez, die net als hij een verleden heeft bij FC Groningen. "Hij weet ook dat ik bij FC Groningen heb gespeeld, net als hij. Niet dat we daarover hele lange gesprekken gevoerd hebben hoor, maar het is wel grappig dat we die achtergrond gemeen hebben."

Met name de rondo's maakten grote indruk op Reis tijdens de trainingen bij het eerste. "Ik moest gelijk in het midden natuurlijk, als nieuweling. Gelukkig ging het heel goed. Ik heb volgens mij niet vaker dan twee keer in het midden gestaan. Ik genoot van iedere seconde. Echt waar, het was de leukste rondo ooit", vertelt Reis. De international van Jong Oranje speelde dit seizoen 22 wedstrijden namens Barcelona B, dat uitkomt op het derde niveau van het Spaanse voetbal.

Zie jij Ludovit Reis op termijn het eerste elftal van Barcelona halen?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
12
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
46
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
27
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties