Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik stuurde naar Neymar: 'Is dit serieus? Weet jij hier iets van? Ik word gek''

Laatste update:

De middenvelder maakte eerder al wereldkundig dat Messi bij een vrije trap van Brazilië naar Paulinho toeliep om te vragen of hij naar Barcelona zou willen gaan. "Dat was het ook. Geen uitleg. Hij draaide zich om en liep weg. Ik had niet eens tijd om na te denken en zei gewoon: 'Als je me mee wil nemen, ga ik!'", memoreert Paulinho bij The Players' Tribune. "Ik dacht: is hij serieus? Waarom zei hij dat?"

"Ik dacht dat hij misschien een grap maakte en dat hij me uit mijn concentratie wilde halen. Na het duel gaf ik een beveiliger mijn shirt en vroeg hem of hij het aan Messi wilde geven. Hij kwam terug uit de kleedkamer van Argentinië met het shirt van Messi", aldus Paulinho, die even later werd geconfronteerd met de geruchten over een transfer naar Barcelona. De Braziliaan belde zijn zaakwaarnemer op.

"Ik zei: 'Ik word gek. Zeg me of dit echt is of niet!' Hij zei: 'Nou, het is lastig. Misschien, misschien niet.' Ik stuurde naar Neymar: 'Man, is dit serieus? Weet jij hier iets van? Ik word gek, echt waar.' Maar hij zat met zijn eigen transferperikelen, dus hij wist het niet zeker", aldus de routinier, die uiteindelijk voor veertig miljoen euro de overstap zou maken.

Paulinho heeft zijn waarde voor Barcelona bewezen

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
2
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties