Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik verlengde mijn contract bij Heerenveen, maar wellicht komt een droomclub'

Laatste update:

"Ik ben een sociaal en leidinggevend type. Een doorzetter ook. Het zou mooi zijn om op een dag bij een grote club in de Champions League te voetballen. Nu ben ik vooral met Heerenveen bezig. Het is geweldig dat ik op mijn leeftijd zoveel eredivisiewedstrijden speel", vertelt hij in gesprek met de Leeuwarder Courant.

Pierie sluit een vertrek echter niet helemaal uit: "Ik heb mijn contract bij de club dit jaar verlengd tot 2020, maar misschien komt er een droomclub voorbij met een goed plan. Geen idee hoe lang ik nog bij Heerenveen blijf", gaat de stopper, die aangeeft dat 'het altijd blijven streven naar iets groters en beters bij hem past', verder.

Pierie verwacht dat de meeste jongens van zijn leeftijd anders in het leven staan dan hij op dit moment doet, maar is zich er ook van bewust dat hij actief is in een volwassen wereld en publiek bezit is. Op straat herkend worden vindt hij overigens geen probleem: "Ik vind het leuk om kleine jongens blij te maken met gedag zeggen of een handtekening."

Vind jij dat Kik Pierie de komende jaren bij sc Heerenveen moet blijven?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties