Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik verscheur het contract van iedereen die de CL niet wil winnen!'

Laatste update:

Dat zegt Patrice Evra in het UEFA-magazine van het prestigieuze clubtoernooi. "We hadden net de Champions League gewonnen, maar hij feliciteerde ons maar twee seconden. United is een club met een absolute winnaarsmentaliteit. Als je wint, kampioen wordt of de Champions League wint, is het niet fantastisch, maar dan wordt dat als normaal beschouwd. Die cultuur heeft Ferguson bij United geïntroduceerd."

"Voor hem waren wij gewoon werkenden en moesten we alles winnen. Dat vormde het DNA van Manchester United", zegt de Franse verdediger van Juventus. "Ferguson greep na die Champions League-zege de microfoon in de bus en zei: 'gefeliciteerd, maar van iedereen die de Champions League volgend seizoen niet opnieuw wil winnen, verscheur ik het contract!'", besluit Evra.

Beschouw jij Juventus dit seizoen als een kanshebber voor de Champions League-eindzege?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties