Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vertel je de waarheid: ik wilde weg, want mijn droom is Spanje'

Laatste update:

"Ik vertel je de waarheid: na het WK wilde ik vertrekken bij Chelsea, want mijn droom is op een dag in Spanje te spelen", zegt Hazard, die benadrukt dat hij geen spijt heeft dat hij bij Chelsea is gebleven. "Ik heb met de club en met de manager (Maurizio Sarri, red.) gesproken en ik zei: 'Ik kan blijven, geen probleem.' We genieten van de samenwerking met de nieuw manager."

"Achteraf gezien was het de juiste beslissing om te blijven. Ik ben extreem gelukkig nu", vervolgt de Belg. "Ik heb nog twee jaar over op mijn huidige contract en misschien ga ik bijtekenen. Dat weet ik nog niet." Hazard zegt dat hij het zich kan voorstellen dat hij zijn hele loopbaan actief blijft op Stamford Bridge. "Zeker, maar het is ook een mogelijkheid dat ik vertrek."

"Ik houd van de club. De fans, de stad en mijn ploeggenoten houden van mij, dus het is makkelijk om te blijven. Maar of ik nou vertrek of blijf: ik zal gelukkig zijn. Deze club is nu een onderdeel van mijn leven, dus we gaan het zien", besluit Hazard, die dit seizoen in acht officiële wedstrijden al zeven keer heeft gescoord en twee keer een medespeler in stelling heeft gebracht.

Denk jij dat Eden Hazard in de toekomst bij een Spaanse topclub actief zal zijn?

Meer nieuws

'AC Milan hikt aan tegen 'maximale commissie' voor makelaar van Zirkzee'
2
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
7
Cody Gakpo vertelt op welke positie hij zich richt bij het Nederlands elftal
10
Ruud Gullit: 'Iedereen prijst hem bij Oranje, maar waar is dat op gebaseerd?'
59
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
11
'Spanning tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain stijgt naar kookpunt'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties