Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vertrouw hen, het is mijn droom om voor altijd bij Barcelona te blijven'

Laatste update:

Rakitic hoopt zelf dan ook dat hij binnenkort zijn krabbel onder een nieuw contract in het Camp Nou kan zetten: "Het is mijn droom om hier voor altijd te blijven. Ik heb nog niet de kans gehad om een aanbod af te slaan, aangezien we nog steeds in gesprek zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik hier kan blijven. Ik vertrouw voorzitter Josep Maria Bartomeu en mijn zaakwaarnemer Arturo Canales, zij zijn met elkaar in gesprek."

"Ik wil Barcelona aan alle prijzen helpen die de club wil winnen, en dat zijn er veel aangezien het de beste club ter wereld is", gaat Rakitic verder. Tegen Eibar zakte hij na het uitvallen van Sergio Busquets wat verder terug op het middenveld en vanuit die positie zag hij hoe Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar excelleerden: "Die drie die bij ons voorin lopen lijken van een andere planeet te komen. We genieten ervan en iedereen draagt zijn steentje bij om hen te helpen."

Vind jij dat Barcelona Ivan Rakitic in de zomer moet laten gaan?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
6
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
30
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
33
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties